--

Har inte haft tid att blogga .


Idag så har det varit en helt okej dag! Det blev en sväng till Ikea där jag köpte lite småsaker, bl.a. nya påslakan som jag fullständigt älskar!
Det skulle ha blivit en liten tripp till Ärla ikväll för att träffa mina söta tjejer men i brist på ork och när man är lite småkrasslig så blir det inte en liten tripp..
Vad finns det att säga mer? Kanske att vårat nya schema suger och att jag är sugen på kexchoklad ?
Vi hörs

snooooooriiiiiiiiiig

Chachaa bloggeeen!

Idag så har jag stannat hemma ifrån skolan igen. Febern vägrar ge med sig!
Men jag skulle iaf in till skogstorp och träffa Cajsa där jag ska skulle börja på konfirmation med henne (ett år försent, jag vet att jag é mobbad..) När vi kom fram så var ingen där fast Cajsa hade läst att det var klockan tre. Sen läste vi datumet..den 25:e.. idag är det den 24. Hahah, så smart Lilla Cajsa är!
Så vi ska väl dit igen imorgon, då det är på riktigt!
Nu är jag med min Classeman som skippade träningen för min skull, naaaw.

sova

Det känns ju som att det börjar gå riktigt bra att uppdatera bloggen! 

Nu snart ska jag väl gå och sussa i min sköna, stora, varma, och goa säng. Det vore ju inte helt fel om jag hade haft min underbara, fina, snälla, fantastiska, älskavärda man här. Men han kommer imorgon. Känns sjukt att vi redan har varit tillsammans i fyra underbara månader.
förlåt men jag har ingen bild på oss i datorn, så man får fantisera att änderna är oss (a'

Lär känna mig!

Nu innan jag tar upp mobilen och ringer till min underbara pojke tänkte jag göra ett snabbt inlägg om mig själv som det är sagt.

Om min familj:
I min familj finns det så klart jag, mamma, pappa, bror och syster. Fast mamma och pappa är skilda.
Fast jag bor hos min mormor och morfar för att det är faktiskt där jag trivs allra bäst! Jag älskar min familj och jag gjorde en skitsnygg bild på oss alla, håller ni inte med? ;)
familia
Jag älskar småbarn och särskilt min lille kusin Oskar som är två år gammal. Han är minst lika busig som mig och jag älskar att busa med honom minst lika mycket som han älskar att busa med mig. 
Det här är min bror, på kosläpp!

Jag lever

Efter att jag precis snöt ut min hjärna ville jag bara uppdatera er om att jag lever.
Det blev ingen skola idag pga av att jag är så sjukt förkyld och även har feber. Men det var väl lika bra det då jag hörde från Nathalie att det var sjukt tråkigt idag på Munktell med stadvandring, pingpong och bangolf!
Idag var det även tänkt att jag skulle träna med min fina tjej Cassandra och även imorgon med. Men det får jag nog ställa in då jag inte ens kan stå upp utan att bli helt svimfärdig, stackars tjej.

Lära Känna!

Nu när det är skoltider igen och många börjar i nya klasser med människor som de inte känner brukar man ju ha en så kallad "Lära Känna Dag".
Då ploppade världens bästa idé upp i min skalle.
Under den här första veckan som jag har den här bloggen så tänkte jag skriva lite kort om mig varje dag med massa bilder. Så får ni veta hur jag lever och har det. Det låter iaf bra för mig!
Jag kan börja med att jag heter Maria Felicia Nygren och är ett Oktober barn, mitt stjärntecken är vågen och jag är en glad och sprallig tjej i de flesta fallen.


Min fritidsaktivitet är att dansa och jag hatar att gå ut och löpa.
Mitt hjärta slår för världens underbaraste och kärleksfulla pojke, min pojke. Som även spelar fotboll och innebandy.
älskling

På botten

Besviken, Arg och ledsen.

Det är vad jag är nu, på toppen av det hela har jag dragit på mig världens förkylning. Snoret bara rinner och min hals pulserar hårt. 

Som att det inte räcker med att tårarna rinner.

Men det blir väl bra tillslut, det brukar iaf bli det.

Chailatte♥

Idag var det då första skoldagen som skolans äldsta, men jag känner mig ändå så liten.
Men dagen var bra och det var härligt att träffa alla som man saknat i sin klass.
När uppropet var klart åkte jag in med Nathalie och Cassandra till stan och vi fikade på Espressohouse och jag fick äntligen min efterlängtade Chailatte♥
Jag tog även en hallonpaj som var ruskigt god! 
Fick även med mig två tjocktröjor som jag köpte pga regnet på Bikbok, billigt och bra!

Det här med att blogga blir ju inte så ofta en stor succé för mig då jag alltid skiter i den totalt. Men denna gång SKA jag lyckas!
Det blir ju automatiskt roligare om det finns en fin design så det är nog det första jag ska försöka fixa :)

En liten bild på lilla mig

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0