Chailatte♥

Idag har dagen sett hur som en helt vanlig skoldag, lite repetitioner inför morgondagens sketch om "Imperialismen: Indien o Britterna" Det går helt okej men jag ska nog ta med hela huset imorgon till skolan för att vi ska ha all rekvisita! det blir la gött och jag hoppas på MVG! Yeeeeaaaah (hh'
Shopping idag blev massa trosor, (typ10par) och någon olja som ska hålla min hy ünderbar. 

Jag har inget mer att tillägga för att mitt liv är så tråkigt... Eller jo. Nu åker jag hem till min prins!
Pussssss ♥
Ps.  Fifääään vad jag blev sugen på en Chailatte! En hederlig Chailatte med maaaasssaaaaa skum! ♥

Mattegeniet?

Jag blir så trött på mig själv ibland. Jag fick reda på mitt matteprovsresultat nyss och det gick väl som jag hade förväntat mig, helt åt pipan! Men med tanke på hur min dag hade sett ut innan och blackouten jag fick så gick det bra! Ett G och gud, det var riktigt bra när jag inte ens kom ihåg var 5 i kvadrat var... 5x5. HAHAH, det är ju pinsamt! 

Mina drömmar om att bli arkitekt verkade gå åt pipan med det här provet. Men that's life!


Har jag btw berättat om den mest underbara människan i mitt liv?
Han är världens snyggaste, underbaraste och viktigast av allt, han är MIN. Och jag älskar honom! Puss min prins ♥
Och att han kom och sa förlåt med en kexchoklad tidigare idag gjorde honom ännu bästare ♥

The taste of salt on your lips

Ni vet den där känslan när tårarna rinner längs kinderna och smaken av salt nuddar ens läppar?

Den känslan har jag känt alldeles för ofta den senaste veckan, känslan av att vara otillräcklig och bara vara ett endaste stort fel?
Jag har nog aldrig tvivlat på någonting så här mycket i mitt liv förut.. Jag känner mig som ett endaste stort frågetecken, vad är det som händer? Vad är det som händer med oss?
Tankarna som snurrar runt i huvudet på mig gör att ännu en droppe rör min kind. Hur, När och varför hände det här oss?
Jag som var så jävla lycklig, och nu kan jag inte ens säga de tre orden som berörde mig så mycket förut utan att känna en känsla av tvivel och att det tar stopp i hjärtat? Vad är detta?
Du är och betyder min värld, du är min prins och jag är din prinsessa. Så varför faller det inte naturligt för mig att kunna säga dom orden som får mig på fall? JagÄlskarDigJagÄlskarDig. De orden som får mig att må som prinsessan på ärten, så som det var förut?
Du kommer aldrig att kunna lämna mitt hjärta, mitt hjärta och liv är skapat för att leva med dig. Så någonstans kommer allting att ha ordnat sig, kanske inte idag. Men eftersom vi har ett helt liv tillsammans framför oss så kommer orden att vara hur naturliga som helst om två dar. För jag älskar dig min prins, det gör jag verkligen ♥

Yoooo!

Efter några månader som kändes som ett decennium för er alla som läste min blogg så har jag ntligen tagit mig tid till att uppdatera till allas glädje. Eller aa... jag kände mig kanske lite tvingad till det när både min pojkväns syster och min pojkvän har uppdaterat sina bloggar! Och ett stort plus till prinsen som skaffade bloggen idag (a' 

Sen senast har prinsen fyllt, jag fyllt, bästa vänner fyllt och min syster fyllt. Vi glömmer alla dumma septemberbarn som casabasa och min broder. För som sagt så suger ju septemberbarn! ;)
Min vecka har varit hemsk. Typ tre prov, ett besök till stockholm med skolan för att kolla på någon dum teater. Teatern hette "Fröken Julie" och den sög. En tröja från HM fick jag iaf med mig hem från stockholm och en rolig vistelse på Naturhistoriska muséet, hjärnan, där jag är som ett litet barn med alla experiment! 

Just nu sitter jag hemma hos mamma med La familia och datorn i knät. Syster sover så sött i soffan och bror och mor kollar på film! Priest heter den och den ska tydligen vara bra fast jag har blivit så beroende av ett spel.. SKYRAMA! Så det sitter jag och nördar, och så klart med telefonen i högsta hugg ;) 
Pusspuss alla mina kära vänner (Och pojkvännen :*) ♥

RSS 2.0